Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Spara pengar med lån

Att spara pengar gillar vi väl alla. Att spara pengar med lån låter kanske konstigt för många då lån inte direkt förknippas med sparande - men det går att spara pengar med lån. Man kan även tolka det hela som att man kan spara pengar när man lånar och det går också att göra.

Nu spikas nya tuffare amorteringskraven för bolån

Förra sommaren infördes ett amorteringskrav för bolån som ett sätt att tygla svenskarnas skuldsättning. Det ser ut att ha haft en viss påverkan, men kanske inte så mycket som man hade velat. Nu kommer ytterligare regler som innebär mer amortering för vissa.

Tips för riskhantering vid investeringar

Det finns inget som mäter sig med de känslor och den spänning som skapas av vinnande affärer. Denna drivkraft kan göra det svårt att stanna upp och fundera vilka risker du tar och på vilket sätt du bör hantera dina pengar för att inte riskera för mycket. I detta inlägg tänker jag prata lite om riskhantering när man handlar med aktier, fonder, valutor och andra typer av investeringar.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 2)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 1)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Bäst privatlån just nu