Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Varför det är så viktigt att jämföra mikrolån

Oavsett ifall du lånar för första gången eller har lånat flera gånger innan så är det alltid väldigt viktigt att jämföra de olika långivarna innan någon ansökan skickas in. Dock känns det som att många inte gör detta ordentligt.

Glad att man inte lever i USA

För ett tag sedan tittade jag lite på vad som skiljer att låna pengar i Sverige och Norge när det gäller privatlån. Tanken var att göra något liknande med USA men det blev visst inte riktigt på det viset.

Vad skiljer ett privatlån i Sverige och Norge?

Okej vi får väl erkänna att norrmännen är bättre än oss på att åka skidor även om de säkert fuskar där på något vis. Skulle inte förvåna mig ifall de har små motorer på sina skidor eller något annat liknande. Vi får väl nöja oss med att vara allmänt bättre när det gäller det mesta utom att hitta olja väldigt orättvist. Men frågan här är ifall det skiljer något om man vill låna pengar i Norge eller Sverige i form av privatlån.

Vad händer här på sajten under året?

Jag brukar alltid försöka att sammanfatta det förra året och sedan titta fram mot det kommande året. Syftet med detta är att dels göra våra besökare medvetna om vad vi jobbar med och även själva få en tankeställare om vad som behöver göras.

Behöver det kosta så mycket med ett SMSlån?

Ganska många långivare erbjuder nya kunder att låna gratis och att låna pengar av dessa är därmed självklart billigt. Dock går det ju bara att låna på detta vis en gång så det är ju liksom inget att räkna med i något längre perspektiv. Frågan är då hur dyrt det egentligen är att låna pengar i form av ett mikrolån.

Bäst privatlån just nu