Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Vad händer här på sajten under året?

Jag brukar alltid försöka att sammanfatta det förra året och sedan titta fram mot det kommande året. Syftet med detta är att dels göra våra besökare medvetna om vad vi jobbar med och även själva få en tankeställare om vad som behöver göras.

Behöver det kosta så mycket med ett SMSlån?

Ganska många långivare erbjuder nya kunder att låna gratis och att låna pengar av dessa är därmed självklart billigt. Dock går det ju bara att låna på detta vis en gång så det är ju liksom inget att räkna med i något längre perspektiv. Frågan är då hur dyrt det egentligen är att låna pengar i form av ett mikrolån.

Avanza börjar med bolån

För ett par veckor sedan kom det en intressant nyhet som att Avanza ska börja med bolån. Ska bli intressant att se hur det fungerar för dem då det är ett lite annorlunda bolån jämfört med de andra långivarna.

Saker att tänka på när du besöker sajter som jämför lån

På denna sida jämför vi lån av lite olika slag och jag tänkte därför här tips om lite saker som man bör tänka på när man besöker olika sajter som jämför lån.

Jämförelser version 2.0

Sakta men säkert händer det saker här på sidan och den senaste tiden har vi gjort en ganska stor förändring när det gäller våra jämförelser. Något som vi hoppas ska bli bra för våra besökare.

Bäst privatlån just nu