Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Snabblån betalningsanmärkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar och letar efter ett snabbtlån? Om detta är fallet är det bra att veta att det absolut går att låna pengar. Det finns nämligen ett antal långivare som erbjuder sina kunder att ta lån även om det finns aktiva betalningsanmärkningar.  Dock ska det inte finnas något skuldsaldo hos Kronofogden utan allt måste vara återbetalat.

Kreditprövning

Även om långivarna kan tänkas sig att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar betyder inte detta att de automatiskt kommer att gå med på en sådan ansökan. En vanlig kreditprövning kommer att göras och det är vad den visar som avgör ifall du får låna eller ej.

Betalningsanmärkningen kommer här att dra ner betyget men det kan fortfarande bli tillräckligt högt om det finns andra positiva aspekter av din ekonomi. Sådana är t ex en fast inkomst från ett jobb och att du inte har för många andra skulder.

Ingen större skillnad på långivare

Det är egentligen ingen större skillnad när det gäller priser osv på de långivare som godkänner ansökningar trots betalningsanmärkningar. Det som skiljer är att du har betydligt färre alternativ när du letar snabblån och SMSlån och har betalningsanmärkningar.  Det kan tänkas att de allra billigaste långivarna som erbjuder denna typ av lån inte godkänner anmärkningar, varför du kan tvingas välja en som är lite dyrare.

Det är alltså viktigt att du funderar igenom ditt lån och känner att du verkligen vill låna, så att det är värt pengarna. Det är inte alltid ett lån är rätt och ifall du har betalningsanmärkning så kan det vara ett tecken på att något inte står helt rätt till i din ekonomi.

Om du ändå känner att du vill ta ett lån är det en fördel om du jämför de långivare som faktiskt godkänner ett snabblån trots betalningsanmärkning så att du ändå får det som har bäst pris och villkor. Det kan du t ex göra i vår stora jämförelse av snabblån och SMSlån. Där kan du även filtrera så att du endast ser de långivare där en eller flera anmärkningar är ok.

Villkoren är samma

Det är heller ingen skillnad på dessa mikrolån när det gäller villkoren. Lånen är snabblån som namnet antyder vilket innebär att pengarna ska betalas tillbaka snabbt. Löptiden ligger ofta på 30 dagar men kan skilja sig åt en del. Storleken på lånen ligger normalt mellan 500 - 10 000 kr.

Använd pengarna till rätt sak

Viktigt när du tar ett snabblån är att du använder pengarna till rätt saker. Det är t ex inte någon bra idé att använda lånet till att betala tillbaka andra skulder. Då kommer du bara att dra på dig mer och mer räntekostnader.

Lista på långivare

Lite längre ner här på sidan hittar du en lista på ett antal långivare som godkänner ansökningar om snabblån från personer som har betalningsanmärkningar. Där kan du hitta lite grundläggande fakta som kan hjälpa dig till ett beslut om att låna eller ej. Du kan även hitta räntor och avgifter för lånen, så att du kan jämföra och se vilka som är bäst.

Om du överväger att ta ett lån med mindre fördelaktiga villkor, så som ett snabblån, så är det viktigt att först sätta dig in i de olika för- men framförallt nackdelarna. Konsument.se / Snabblån är en extern resurs med bra, oberoende information.

Långivare som erbjuder Mikrolån trots betalningsanmärkning

Här finns långivare som erbjuder SMSlån / snabblån med betalningsanmärkning. Vi jämför 3000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

Bäst privatlån just nu