Sök mikrolån / SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Har betalningsanmärkning

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Gratis SMSlån

Det kan låta lite konstig men det finns faktiskt ibland möjligheter at t få ett gratis SMSlån. Dock är det under lite speciella förhållanden och tanken från långivaren är att få en trogen kund.

Gratis SMSlån för nya kunder

Sättet en långivare tjänar pengar på är att ta ut en ränta på alla lån, detta är inga speciella konstigheter. När det gäller de gratis SMSlånen som ibland finns tjänar ju långivaren inga pengar vilket kan rimma lite konstigt med hur ett företag som vill tjäna pengar jobbar.

Det är av denna anledning som det bara är för helt nya kunder som de erbjuder gratis SMSlån. Det är även bara ett fåtal aktörer som alls erbjuder gratis SMSlån och detta kan variera. Ibland har någon en kampanj som säger att nya kunder får låna gratis. Kampanjerna kan även vara att de nya kunderna får låna pengar till ett starkt nersatt pris.

Varför låna ut gratis?

Att de lånar ut gratis har ett syfte och det är att få nya kunder som lånar hos just dem. Deras förhoppning är att dessa nya kunder sen ska välja deras företag om nya lån skaffas i framtiden. Det är just med detta som du som söker ett gratis SMSlån ska se upp med.

Det är inget fel alls att välja en långivare som erbjuder gratis SMSlån det viktiga är bara att man vid ett eventuellt ytterligare lån i framtiden inte väljer denna långivare per automatik. Det finns inget som säger att du måste låna pengar igen av ett låneinstitut där du tidigare lånat gratis. För risken är att de är klart dyrare än någon annan möjlig långivare nästa gång du lånar.

Ha därför alltid som vana att jämföra priserna mellan olika långivare innan du bestämmer dig för att låna igen. Visar det sig då att de du lånade gratis hos förra gången håller ett bra pris då är det ju bara att köra på dem igen utan några problem.

Vilka lånar ut gratis?

Här på sajten kan du hitta jämförelser av ett stort antal låneinstitut som sysslar med mikrolån och då även av SMSlån typ. I våra jämförelser hittar du då snabbt ifall de erbjuder gratis lån till nya kunder eller om de har andra erbjudanden.

Långivare som erbjuder SMSlån på 3 000 kr

Här finns långivare som lånar ut 3000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: