Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Ikano Bank

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Vill du utnyttja en bank som har grunderna i något som vi svenskar är väldigt stolta över så är Ikano Bank ett intressant alternativ. Banken ägs nämligen av Ikano Group som i sin tur styrs av familjen Kamprad. Och som de flesta vet om är det Ingvar Kamprad som startade IKEA.

Ser man till vilka lån de har är det liknande dem som de andra stora bankerna erbjuder. Detta innebär att det går att ta privatlån, bolån och billån hos Ikano Bank.

Privatlån

Hos Ikano Bank går det att ansöka om privatlån upp till 350 000 kr vilket även är högsta gräns hos de andra långivarna. Ett privatlån kan som minst vara 20 000 kr. Löptiden kan du välja till stor del själv och ligger på 3 - 12 år.

Bolån

Ett bolån går att få från 200 000 kr upp till 6 000 000 kr och det är möjligt att få upp till 85 % som ett bottenlån där huset står som säkerhet. Lånelöfte kan enkelt sökas direkt via webbsidan och ett svar får du till dig direkt där du får reda på storleken av det möjliga lånet.

Billån

Det är normalt billigare med ett billån än vad det är att ta ett privatlån vilket innebär att det är passande att Ikano Bank erbjuder denna typ av lån. Billånet kan vara mellan 40 000 - 350 000 kr. Bilen som ska köpa måste vara max nio år gammal och registrerad i Sverige.

Villkor för att få låna

Privatlån och bolån går att ta ifall du är 18 år men om det är ett billån du tänker söka krävs det att du är minst 20 år gammal. Det ställs krav på en fast inkomst som är minst 125 000 kr per år. Vill man låna mycket pengar kan kraven på inkomst vara högre. För bolån får du reda på storlek på det möjliga lånet när du begär ett lånelöfte.

Det får inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar och om du önskar låna mer än 150 000 kr antingen genom billån eller privatlån kommer det att krävas att du har en medsökande.

Ikano Bankerbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån upp till 350 000 kr.
  • Bolån
  • Billån
  • Företagstjänster
  • Sparkonton
  • Bankkort / Kreditkort

Direktlänk till Ikano Bank

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Ikano Banks webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Ikano Bank

Bäst privatlån just nu