Sök mikrolån / SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Har betalningsanmärkning

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån betalningsanmärkning

En eller flera betalningsanmärkningar riskerar att sätta käppar i hjulet för många olika saker som rör ekonomi. Det kan t ex vara svårt att få en lägenhet eller ett telefonabonnemang. En annan sak som betalningsanmärkningar ofta hindrar är en persons möjlighet att låna pengar.

Om du önskar låna pengar men har betalningsanmärkningar ska du veta att detta är fullt möjligt om du uppfyller vissa andra krav. Dock det första av allt som du ska tänka på är ifall du själv anser dig har en tillräckligt god ekonomi för att låna pengar. Här kommer vi att titta på mikrolån och dessa är ju långt ifrån de billigaste lånen som du kan skaffa. Anser du att din ekonomi är tillräckligt god för att klara av en ytterligare kostnad är det bara att fortsätta. Tvekar du är det istället troligen anledning nog att inte låna pengar och istället försöka lösa det ekonomiska problemet  på något annat vis. Kanske kan du köpa det du planerat om en månad istället när du har mer pengar.

Lättare att hitta mikrolån

En fördel för dig som önskar att ta ett mikrolån men har betalningsanmärkningar är att denna typen av lån tillhör de allra enklaste att bli godkänd för. Detta har till stor del att göra med att lånet är så pass litet. Det är helt enkelt mycket större risk att låna ut 350 000 kr (privatlån) än vad det är att låna ut 3 000 kr.

Vissa långivare går ut med att de kan tänka sig att godkänna ansökningar från personer med betalningsanmärkningar. Dock ska du komma ihåg att bara för att det är lättare att bli godkänd och att vissa långivare säger detta så finns det inga garantier att du får låna. De kommer nämligen att göra en kreditprövning på dig och där kommer betalningsanmärkningen att dra ner betyget. Då krävs det istället att du har andra positiva delar av ekonomin som drar upp betyget till en nivå som de tycker är acceptabel. Positiva saker är t ex inkomster och andra tillgångar.

Vilka erbjuder mikrolån trots betalningsanmärkningar?

Det finns ett antal långivare som erbjuder dig som kund att låna pengar hos dem även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Förslag på ett antal sådana långivare kan du hitta lite längre ner här i denna artikel. Ett tips är även att kolla in våra sidor där vi jämför lån för att hitta vilken långivare som kan erbjuda dig det bästa priset.

Långivare som erbjuder Mikrolån trots betalningsanmärkning

Här finns långivare som erbjuder SMSlån / snabblån med betalningsanmärkning. Vi jämför 3000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: