Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Kundfinans

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Kundfinans erbjuder sina kunder att ta ett mikrolån på 1 000 kr upp till 12 000 kr. Dock krävs det att du har tagit tidigare lån hos dem för att få låna mer än 5 000 kr. Löptiden för lånen ligger på 30 dagar för lån t o m 4 000 kr och 90 dagar för de summorna som är större än så.

Att ansöka om lån hos Kundfinans

Vill du låna pengar av Kundfinans så har du några olika val för att skicka in en ansökan. Du kan nämligen göra detta antigen direkt på deras webbsida, via mobilen eller helt enkelt ringa till deras Kundtjänst.

Vilket alternativ som passar dig bäst får du själv bestämma men oavsett vilket val du gör kommer det att vara smidigt att låna pengar. Har du även en E-legitimation så blir en ännu smidigare att ansöka om ett lån.

Villkor för att få låna pengar

Bestämmer du dig för att låna pengar av Kundfinans så räcker det inte med att vara myndig utan du måste vara minst 18 år gammal för att ha en chans att bli godkänd. Vidare måste du ha en taxerad inkomst på minst 100 000 kr per år. Detta motsvarar en inkomst på lite över 8 300 kr per månad. Du får inte ha några aktiva betalningsanmärkningar, får inte ha ett hemligt nummer till mobiltelefonen. Sedan måste du även vara ägare till ett bankkonto som pengarna kan sättas in på. Uppfyller du dessa grundkrav har du stora möjligheter att klara av kreditprövningen som kommer att utföras. Är din ekonomi bara ordnad ska det inte vara några problem att klara av kreditprövningen bara grundkraven uppfylls.

Kundfinans erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 5 000 kr för nya kunder.
  • Mikrolån upp till 12 000 kr för återkommande kunder.

Direktlänk till Kundfinans

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Kundfinans webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för olika lånebelopp hos Kundfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: