Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Advisa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 4.50 (2 betyg)
  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: ?
  • Ränta: 2.95 - 29.04 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Advisa är ännu en låneförmedlare av privatlån och deras enkla men höga mål är att hjälpa dig till en bättre ekonomi. Grundtanken hos Advisa är att du ska få så bra hjälp som möjligt och att du ska kunna samla gamla lån för att spara pengar varje månad.

Hos Advisa finns tio olika banker och långivare samlade under samma tak och när du ansöker om ett lån så är alla dessa med och ger sitt bästa bud till dig. Du gör bara en enda kreditupplysning samtidigt som du får offerter från många olika långivare. Du kan låna upp till 350 000 kr.

Så här arbetar Advisa

När du först skickar in din ansökan med önskat lånebelopp, löptid och liknande så rings du upp av en lånerådgivare som går igenom din ansökan med dig för att du ska få bästa möjliga lån och spara så mycket du kan. Din ansökan skickas sedan vidare i systemet och endast en kreditupplysning tas hos UC.

De olika långivarna som är knutna till Advisa ger dig sedan ett erbjudande utifrån din ansökan och du kan fritt välja mellan dessa. Välj det med lägst ränta eller det som känns bäst som helhet. Du får normalt svar inom 24 timmar. En lånerådgivare ringer upp dig igen för att gå igenom ditt lån och klura ut hur mycket du kan spara etc.

Du får sedan hem det erbjudande som kändes bäst på posten så att du kan fylla i och skicka in till aktuell långivare. Efter detta utbetalas ditt lån och du kan använda pengarna till vad du nu vill.

Villkor för att få låna pengar via Advisa

För att kunna låna måste du vara myndig och du behöver en årsinkomst på åtminstone 120 000 kr. Ju mer pengar du vill låna, ju högre årsinkomst kan det krävas från långivarna. Du kan inte ha några aktiva betalningsanmärkningar och när du ansöker om lån görs en kreditprövning för att kolla att din ekonomi är i sin ordning. Du kan ansöka tillsammans med en medsökande för att öka dina chanser att bli godkänd.

Advisa erbjuder följande typer av tjänster:

  • Förmedlar privatlån från 20 000 upp till 350 000 kr
  • Förmedlar billån

Direktlänk till Advisa

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Advisas webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Advisa

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 29.04 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

Bäst privatlån just nu