Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Compricer

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Compricer är kända för sina jämförelser av t ex försäkringar, el, kreditkort och en del andra saker som sparkonton, mobilabonnemang och pensionssparande. Du kan även jämföra privatlån och bolån hos dem. För lån är det dock inte bara en vanlig jämförelse utan Compricer har faktiskt samlat ihop ett gäng banker och långivare i egenskap av låneförmedlare.

Du kan låna upp till 350 000 kr i 2 - 12 år. Detta i form av blancolån (lån utan säkerhet). Om du vill ta ett bolån kan du dock inte få detta förmedlat av Compricer utan du kan bara se räntorna och får sedan kontakta den bank som du är intresserad av för att ansöka om lån direkt hos dem.

Compricer förmedlar privatlån

Du kan alltså ansöka om lån direkt hos dem och så görs bara en kreditförfrågan till UC, vilket är bra för din kreditvärdighet. De långivare som finns samlade vid skrivande stund när det gäller privatlån är Collector, Ge Money Bank, KonsumentKredit, Marginalen Bank, Resurs Bank, SEB, Sevenday, Moneypal och SVEA Direkt. Många av dessa kan du läsa mer om här på sidan.

Du kan antingen ta ett nytt lån eller välja att samla gamla lån och krediter under ett mer förmånligt lån och spara in pengar på räntekostnaden varje månad. Du fyller i uppgifter om hur mycket du vill låna och lite om dig själv och din ekonomi. Du får sedan offerter från alla de långivare som Compricer samarbetar med. Välj det lån som du gillar bäst.

Du kan välja att ansöka om lån med en medsökande vilket gör dina chanser att bli godkänd bättre. Det är speciellt att rekommendera ifall du har lite låg årsinkomst eller känner att din ekonomi inte är så stark. Detta kan göra att du får bättre ränta eller kan låna högre belopp.

Villkor för att få låna pengar via Compricer

Villkoren är ganska standard här. Du måste vara 18 år eller äldre. Du behöver ha en fast inkomst på minst 100 000 kr varje år. Max lånebelopp ligger på 350 000 kr. I vissa fall kan du behöva en medlåntagare för att kunna låna högre belopp.

Det finns ingen bestämd regel som säger att du inte får ha betalningsanmärkningar men troligen kommer en del av de långivare som är knutna till Compricer att ha egna regler om betalningsanmärkningar. Det kan tänkas att en del långivare godkänner dem och att du kanske kan endast kan låna lite lägre belopp ifall du har anmärkningar.

Compricer erbjuder följande typer av tjänster:

  • Förmedling av privatlån upp till 350 000 kr i 2 - 12 år
  • Jämförelse av bolåneräntor

Direktlänk till Compricer

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Compricers webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån via Compricer

Bäst privatlån just nu