Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Cash Buddy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)
  • Eff. ränta: 33.4 % -
  • Belopp: 5000 - 25000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 26.05 % -
  • Löptid: 1 - 5 år
  • Åldersgräns: 20 år

På lånemarknaden finns det ett antal typer av lån som de stora bolån och de små mikrolånen. Någonstans mellan dessa brukar man placera in privatlån som kan vara små men också ganska stora. Cash Buddy har valt att gå in på bland dessa privatlån och har gjort det med ett lån i nedre regionerna när man tittar på storlek.

Därför går det bara att låna upp till 25 000 kr hos Cash Buddy samtidigt som du kan låna så lite som 3 000 kr. Den största skillnaden jämfört med mikrolånen är att de erbjuder en klart längre löptid. Det är inte frågan om någon eller några månader utan du kan välja på 1 - 5 år som återbetalningstid av lånet. Du själv styr vilken löptid som lånet ska ha, självklart blir den totala kostnaden högre för ett längre lån, fördelen är att månadskostnaderna blir lägre.

Lånet är alltså ett privatlån eller blancolån som de också kallas för. Detta innebär att du inte behöver ha något som säkerhet för lånet. Räntan blir därmed högre vilket är en nackdel, fördel är dock att du kan använda pengarna till vad som helst. Just räntan får du förvänta dig vara ganska hög ifall du väljer att låna av Cash Buddy.

Betalningsfri månad

Det finns möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader varje år när du lånar pengar av Cash Buddy. Du måste bara uppfylla några villkor och dessa är t ex att du inte får ta någon betalningsfri månad under de första fyra månaderna sedan du skaffade lånet. Sen måste det även vara minst fyra månader mellan tillfällena. Du ska även har skött dina tidigare betalningar enligt planen för att bli godkänd för detta.

Viktigt är bara att komma ihåg att betalningsfri månad till stor del egentligen bara betyder att du skjuter upp lånet en månad. Du amorterar inget på skulden men räntan räknas på som vanligt och istället för att betala den i slutet av månaden så läggs den på kapitalskulden. Lånet kommer även att förlängas med en månad. Det gäller alltså bara att utnyttja denna möjlighet om det verkligen behövs.

Villkor för att få låna pengar hos Cash Buddy

Det första grundkravet som de ställer på sina låntagare är att de ska vara 20 år gamla eller fylla det under året. Vidare måste det finnas en fast inkomst av något slags som under kreditprövningen anses klara av återbetalningarna.

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få låna några pengar men detta är under förutsättningen att skulden hos Kronofogden är fullt återbetalad. En ansökan kommer också att nekas om den ansökande har skuldsanering för tillfället, har gått i konkurs eller är under förvaltarskap.

Cash Buddy erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 3 000 - 25 000 kr.

Direktlänk till Cash Buddy

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Cash Buddy webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för privatlån hos Cash Buddy

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 26.05 %
Effektiv ränta: 33.4 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 25000 kr

Besök långivaren direkt

Bäst privatlån just nu