Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Bank Norwegian

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)
  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 399 kr
  • Ränta: 6.99 - 22.99 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 23 år

Bank Norwegian är som det låter på namnet kopplat till flybolaget Norwegian och här kan du utföra olika typer av banktjänster precis som på en vanlig bank. Det finns privatlån, kreditkort, sparkonto och Internetbank.

När det gäller lån har de som sagt ett blancolån / privatlån där du kan låna mellan 5 000 kr och hela 400 000 kr. Du kan låna i upp till 15 år och eftersom det är ett lån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du vill. Bank Norwegian säger även själva att du kan ta deras privatlån som ett alternativ till ett snabblån, t ex låna 5 000 kr och få ett snabbt svar på din ansökan.

Du kan använda E-leg eller Bank-ID för att identifiera dig när du lånar. Du kan då underteckna lånehandlingarna digitalt, vilket sparar en hel del tid när du slipper få papper hemskickade som du sedan ska skriva under och skicka in igen.

Villkor för att få låna pengar av Bank Norwegian

Kraven för att få låna är ganska grundläggande. Du måste vara 18 år och ha varit folkbokförd i Sverige i minst tre år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och en klassisk kreditprövning görs för att se om din ekonomi i allmänhet är stark och klarar ett lån.

Det finns inga bestämda villkor som säger något om att du behöver ha en inkomst av viss storlek men detta är alltid en stor fördel när du ansöker om ett privatlån. När kreditprövningen görs väger allt sådant som inkomster och tillgångar upp ditt totala betyg.

Har du en medsökande kan du troligen lättare få ett lån och även kanske få bättre ränta osv. Din medsökande kommer att ha lika stort ansvar för att lånet återbetalas som du själv har. Både du och din medsökande måste uppfylla vissa grundkrav för att kunna ansöka.

Bank Norwegian erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån från 5 000 kr till 400 000 kr i upp till 15 år.
  • Kreditkort
  • Sparkonto

Direktlänk till Bank Norwegian

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Bank Norwegians webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Bank Norwegian

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 399 kr
Ränta: 6.99 - 22.99 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 23 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

Bäst privatlån just nu