Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Jämför lån

Jämför lån / Jämförelse av lån / Jämför privatlån / Jämför SMSlån

Ett lån kostar alltid och ifall du lånar mycket pengar (t ex tar ett bolån eller ett stort privatlån) kommer du också att få betala en hel del för ditt lån. Dessutom finns det riktigt många långivare att välja mellan, som har olika höga räntor och avgifter.

Av dessa skäl är det viktigt att alltid ta sig tid att undersöka vilka möjligheter man har och vilka olika lån som finns tillgängliga. Det går att spara mycket pengar genom att välja ett bra och billigt lån. Priserna för lån kan variera ganska mycket.

Vi jämför både privatlån, bolån, mikrolån / SMSlån och billån etc. I vår jämförelse har vi med ett stort antal långivare och en mängd olika lån så du kommer lätt kunna se vilka lån som är billiga och vilka som kostar lite mer. Vi jämför räntor, avgifter och annat som kan spela in när du beslutar vilken bank eller långivare du väljer. Vi har även länkar till alla långivare så att du kan skicka in en låneansökan direkt när du har bestämt dig.

Tänk på att räkna på den totala kostnaden för ett lån så att det inte kostar mer än du tänkt. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt alltid skriva ut totala kostnaden. För privatlån skriver vi ut effektiv ränta som är ett mått på ränta plus andra avgifter fördelat på ett år.

Hitta ett bra privatlån / blancolån

kr - Lånebelopp (Max 400 000 kr)
Ålder (Minst 18)
Löptid
kr - Årsinkomst

Sök ett mikrolån / SMSlån som passar dig

Välj lånebelopp
Välj löptid (antal dagar)
Ålder (Minst 18)
Har betalningsanmärkningar