Sök mikrolån / SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Har betalningsanmärkning

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån betalningsanmärkning

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar kan detta vara ett stort problem för dig som vill ta ett SMSlån. Men något som är bra att veta är att även om det kan vara svårt att få låna pengar är det inte alls omöjligt.

Var kan du låna?

Det finns ett antal långivare som har valt att vid sidan av att låna ut pengar till personer utan anmärkningar även har valt att låna ut till personer som har betalningsanmärkningar. Att de har gjort detta grundar sig på att det för det första finns många här i landet som har betalningsanmärkningar. Detta gör att det finns en tillräckligt stor marknad för att det ska vara värt att ge sig in. Det andra målet är självklart att de ska tjäna pengar på att låna ut till personer med betalningsanmärkningar.

Att de tror sig tjäna pengar på att erbjuda SMSlån till personer med betalningsanmärkningar har att göra med att det som sagt var finns många som har det och att inte alls alla av dessa har en dålig ekonomi. En betalningsanmärkningar kan man få av rent slarv vilket inte behöver betyda att du har en dålig ekonomi. Det kan också vara ett tecken på att du har dålig ekonomi men då en betalningsanmärkning hänger med i tre år kan du utan problem ha fått ordning på ekonomin under tiden anmärkningen är kvar.

Slutsatsen är att det finns många som har betalningsanmärkningar som egentligen har en tillräckligt god ekonomi för att kunna betala tillbaka ett taget lån. Sen ska det sägas att det inte finns några garantier att dessa långivare verkligen kommer att godkänna en ansökan om det finns betalningsanmärkningar. De kommer att göra en kreditprövning och i det betyg som de får fram ingår betalningsanmärkningarna. Har den som söker bara tillräckligt bra ekonomi i övrigt kommer de positiva sakerna att väga över och därmed godkänns ansökan.

Hitta långivare som erbjuder SMSlån trots betalningsanmärkningar

Väljer man att titta på det strikt är ett SMSlån ett lån som söks via mobiltelefonen. Det är faktiskt inte så många långivare som erbjuder sina kunder att låna på detta sätt vilket gör att alternativen för dig som vill låna via mobilen blir begränsade.

Om du istället kan tänka dig att ta ett vanligt mikrolån som är exakt samma lån bara det att du ansöker via webben ökar dina valmöjligheter. Lite längre ner i denna artikel hittar du en lista med ett antal långivare som erbjuder sina kunder just mikrolån trots betalningsanmärkningar. Du kan även kolla på vår avdelning för jämförelser av lån då vi där både jämför mikrolån trots betalningsanmärkningar och SMSlån trots anmärkningar.

Långivare som erbjuder Mikrolån trots betalningsanmärkning

Här finns långivare som erbjuder SMSlån / snabblån med betalningsanmärkning. Vi jämför 3000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: