Sök mikrolån / SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Har betalningsanmärkning

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån avdragsgillt

En sak som många inte tänker på när det tar ett mikrolån är att de faktiskt kan få göra ett avdrag på räntan som de betalar. Det är faktiskt samma regler som gäller för dig oavsett vilket lån du tar vilket medför att du får göra samma avdrag för räntan på mikrolån som du gör för ett bolån.

Att man inte tänker på detta när det gäller mikrolån är inte speciellt konstigt då långivarna från början inte marknadsförde vilka räntor de tog ut för mikrolånen. Allt man hela tiden talade om var vilken avgift som man fick betala totalt. Men då man enligt svensk lag inte får använda avgifter när det gäller för lån annat än att täcka de egna kostnader och istället måste ta ut en ränta för den vinst man vill göra blev det ändringar. Numera efter påtryckningar har långivarna ändrat och istället tar ut räntor vilket de då har kommit på är bättre.

De kan då säga att kunderna får göra avdrag för räntan. För det är så att du får dra av 30 % av räntekostnaderna. Detta görs på deklarationen och du kommer sedan att få pengar tillbaka av staten. Viktigt är bara att komma ihåg att det enbart är för räntekostnaderna som du får göra avdrag. Aviavgifter, uppläggningsavgifter osv får du betala i sin helhet.

Kom ihåg avdrag när du jämför mikrolån

Ett bra tips för dig som funderar på att ta ett mikrolån är att kolla hur mycket de olika långivarna tar ut i ränta för sina mikrolån. Om två långivare har samma totalpris men att en av dem tar ut 100 kr mer i ränta och den andra tar ut 100 kr mer i uppläggningsavgifter blir den som har högre ränta billigare i längden då du ju kan räkna bort 30 % av kostnaden.

Sen ska du tänka på att pengarna du ska få tillbaka kommer långt efter. Långivaren kommer att kräva in hela beloppet av dig när löptiden tar slut.

Långivare som erbjuder Mikrolån på 3 000 kr

Här finns långivare som lånar ut 3000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: