Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Vivus

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Vivus agerar på den delen av lånemarknaden som lånar ut pengar i form av mikrolån. Deras lån börjar faktiskt så långt ner som på 50 kr och sträcker sig sedan upp till 10 000 kr. En regel finns dock som säger att nya kunder inte kan låna mer än 6 000 kr vid det första lånetillfället. Det första lånet är dock helt utan kostnad (gratis).

Du som låntagare har även ett val att göra när det kommer till löptid för lånet. Det går att välja fritt upp till 30 dagar vilket gör att du kan ta det antalet dagar som passar dig bäst. Ganska självklart kommer priset som du totalt får betala för lånet att öka ifall du väljer att låna pengarna under hela 30 dagar än om du återbetalar dem efter säg 5 dagar. När löptiden går ut så har du även ett val om att antingen betala tillbaka lånet som planerat eller att förlänga lånet med 7, 14 eller 30 dagar. En förlängning medför också kostnader.

Att ansöka om ett lån hos Vivus

Du har flera olika alternativ att välja på när du vill söka ett lån av Vivus. Det första som du ska göra oavsett är att gå in på deras webbsida och registrera dig. När du har gjort detta kan du antingen ansöka om ett lån direkt från deras webbsida, ringa till deras kundtjänst eller använda mobiltelefonen för att låna pengarna. Väljer du alternativet med mobiltelefonen blir det ett SMSlån istället vilket egentligen är samma sak som ett mikrolån bara att låneprocesser genomförs enbart med mobilen.

Villkor för att få låna hos Vivus

Om du önskar låna pengar av Vivus måste du för det första vara myndig. Det får sedan inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar registrerade på dig. Ytterligare krav finns på att du är svensk medborgare, har ett mobiltelefonabonnemang och ett svenskt bankkonto.

En kreditprövning kommer att utföras och det är svaret från denna som avgör ifall en ansökan från dig accepteras eller ej. Därför gäller det att ha en ordnad ekonomi som Vivus känner sig trygga med och därmed väljer att låna ut pengar.

Vivus erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån / SMSlån upp till 6 000 kr för nya kunder.
  • Mikrolån / SMSlån upp till 10 000 kr för återkommande kunder.

Direktlänk till Vivus

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Vivus webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

 

Kostnad för olika lånebelopp hos Vivus

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: