Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

ViaConto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

ViaConto lånar ut pengar i form av mikrolån där det allra största lånet som går att söka ligger på 10  000 kr. Det första lånet som ny kund är fritt om de väljer att låna 500 eller 1 000 kr. Väljer du sedan att låna pengar av ViaConto igen får du betala ordinarie pris oavsett hur mycket du lånar.

Hur lång löptid som lånet ska ha kan du själva vara med och styra över. Du kan fritt välja från 1 dag upp till 30 dagar för lån upp till 3 000 kr. För större lån än så väljer du istället på 30, 60 eller 90 dagar. Som med alla lån blir kostnaden högre desto längre löptid som du väljer för ditt lån. Du har sedan även möjlighet att förlänga lånet med 7, 14 eller 30 dagar. Detta då också till en kostnad.

Ansöka om ett mikrolån hos Viaconto gör du via deras webbplats. Där finns all information om hur du gör för att skicka in en ansökan. Om du har lånat av dem tidigare kan du välja på att låna med hjälp av mobiltelefonen.

Villkor för att få låna av ViaConto

Det första grundkravet som du måste uppfylla som även gäller hos alla andra långivare är att du måste vara minst 18 år gammal för att kunna låna pengar. Du ska sedan ha varit folkbokförd i Sverige i minst två år och ha en fast adress. En deklarerad inkomst på minst 25 000 kr måste du sedan även ha.

Betalningsanmärkningar är inget som måste sätta stopp för ditt lån hos ViaConto men det är klart en negativ aspekt som räknas med när de gör en helhetsbedömning av din ekonomi och betalningsförmåga. I övrigt kollar man på varje ansökan individuellt och avgör om ett lån kan tas. Som hjälp använder man sig av en kreditupplysning som visar på t ex inkomst, skulder och annan nyttig ekonomisk information.

ViaConto erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 10 000 kr.

Direktlänk till ViaConto

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till ViaContos webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för olika lånebelopp hos ViaConto

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: