Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

SMSpengar

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

SMSpengar lånar ut pengar i form av mikrolån där du kan låna upp till 10 000 kr direkt första gången du lånar. Tidigare fanns det en regel som sa att nya kunder inte kunna låna deras största belopp men denna är numera borttagen. Ansökan om dessa lån kan göras antigen via webben, genom att ringa till SMSpengar eller att använda mobiltelefonen. Väljer du alternativet där ansökan skickas in med mobilen blir det ett SMSlån.

Villkor för att få låna pengar av SMSpengar

SMSpengar ställer inte upp några större krav för att du ska kunna ansökan om ett lån och ha en chans att bli accepterad. Detta gäller deras mikrolån dvs. Det krävs då i princip bara att du är myndig och har ett mobiltelefonnummer.  De godkänner t o m ansökningar från personer som har betalningsanmärkningar.

Sen är det givetvis så att de inte accepterar ansökningar från alla som vill låna pengar utan det utförs en kreditprövning. Denna kommer att ge ett betyg som de sedan bestämmer sig för ifall det är tillräckligt bra för att få låna.

När det gäller den större krediten som det går att få hos SMSpengar finns det lite mer uppsatta regler för vem som får låna. Där krävs det att en låntagare är mellan 20 och 60 år. Har en årsinkomst på minst 180 000 kr och har varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren. Även här finns det inga regler som säger att du inte kan låna ifall du har betalningsanmärkningar så ifall ekonomin i övrigt är under god kontroll går det att låna.

SMSpengar erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån / SMSlån upp till 10 000 kr för nya kunder.

Direktlänk till SMSpengar

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till SMSpengars webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

 
 
 

Kostnad för olika lånebelopp hos SMSpengar

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: