Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Risicum

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Låneinstitutet Risicum erbjuder sina kunder mikrolån upp till 10 000 kr. Första gången du lånar pengar av Risicum måste du skicka in en ansökan via nätet. Om du sedan önskar att låna pengar av dem igen kan du även välja på en ansökan via mobilen vilket då gör det hela till ett SMSlån. Detta förutsatt att ditt kontonummer och telefonnummer är oförändrat sedan du lånade senast.

När det gäller löptid för ett lån hos Risicum så varierar denna beroende på storlek av lånet. De minsta lånen (upp till 5 000 kr) har en löptid på 30 dagar. För lån på 6 000 och 7 000 kr kan du själv styra löptid där ditt val är antingen 60 eller 90 dagar. Väljer du den längre löptiden kommer du att få lägre månadskostnad men det totala priset kommer att bli högre. Lån på 8 000 upp till 10 000 kr är det alltid en löptid på 90 dagar som gäller.

Något som kan vara lite intressant att veta är att Risicum erbjuder sina kunder att förlänga lånet med 14 dagar. Självklart får du betala extra för detta men om du mot förmodan inte skulle ha pengarna som krävs när löptiden har gått ut kan detta vara ett alternativ.

Villkor för att låna av Risicum

För att få låna pengar av Risicum krävs det att du är minst 20 år gammal. Du måste vara folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka i tiden. Finns det aktiva betalningsanmärkningar kommer detta att omöjliggöra ett lån. Vidare måste du ha ett registrerat mobiltelefonabonnemang eller ett personkonto hos Nordea. En årsinkomst på minst 24 000 kr måste och vara taxerad för att Risicum ska överväga att låna ut några pengar.

Något som skiljer Risicum från många andra långivare som sysslar med mikrolån är att de inte kräver något tidigare lån när du vill låna deras största belopp. Du kan låna upp till 10 000 kr första gången förutsatt att kreditprövningen som utförs klaras av.

Risicum erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 10 000 kr.
  • SMSlån upp till 10 000 kr för återkommande kunder.

Direktlänk till Risicum

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Risicums webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

 

Kostnad för olika lånebelopp hos Risicum

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: