Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Pengos

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Pengos erbjuder ganska flexibla mikrolån på varierande belopp från 500 kr till 10 000 kr. De har återbetalningstider på lånen från 15 dagar (som dock bara gäller för lån på 500 kr) och sedan även 30, 60 eller 90 dagar beroende på hur mycket du lånar. Du kan låna på flera olika sätt - på nätet, via SMS och Pengos mobilapp.

Deras lån är ett mikrolån / SMSlån och att du kan låna från 500 kr upp till 10 000 kr. Löptiden för dessa lån varierar. Lånar du t ex över 4 000 kr är det alltid en löptid på 60 dagar eller mer. Är du ny kund kan du som mest låna upp till 2 000 kr första lånet. I övrigt krävs det att du har lånat minst en gång tidigare och det bara är återkommande kunder som skött sina tidigare lån på ett bra sätt som får låna deras större belopp.

Ansökan om lån hos Pengos

Det finns lite olika sätt att låna pengar av Pengos. Det vanligaste och troligen smidigaste sättet är att använda formuläret som de har på sin hemsida. Är du återkommande kunder finns det även möjlighet att ansöka om ett lån via SMS om ditt kontonummer och telefonnummer fortfarande är samma. En ansökan via SMS gör att du får en extra ansökningskostnad. Pengos har även en app som går att ladda ner till iPhones och Androidtelefoner vilken det går att låna genom.

Villkor för att få låna av Pengos

Om den inskickade låneansökan ska ha en chans att godkännas krävs det att låntagaren är minst 18 år gammal men som högst 65 år. En låntagare måste även vara skriven i Sverige och ha ett telefonnummer registrerat i sitt namn. Betalningsanmärkningar är hos många långivare ett direkt hinder för att få låna några pengar så är det inte hos Pengos utan det går att låna trots aktiva anmärkningar.

En kreditprövning kommer att utföras där ett betyg sätts efter att inkomster, skulder osv har granskats. En betalningsanmärkning kommer här att dra ner betyget men detta kan övervinnas om andra positiva aspekter är tillräckligt starka. Det totala betyget avgör sedan om du får låna några pengar eller ej. Det finns alltså inga garantier att du får låna några pengar utan det gäller att han en ekonomi som är under kontroll.

Pengos erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 2 000 kr för nya kunder.
  • Mikrolån / SMSlån upp till 10 000 kr för återkommande kunder.

Direktlänk till Pengos

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Pengos webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

 
 

Kostnad för olika lånebelopp hos Pengos

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: