Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Nettofinans

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Nettofinans har något som de kallar för Nettolånet. Det är ett litet privatlån för dig som vill ha en liten snabb injektion i din ekonomi men som inte vill ta ett SMSlån. Lånebelopp är upp till 15 000 kr och du lånar alltid i 5 år.

Det är ett ganska simpelt lån där du inte behöver fundera så mycket. Kreditbelopp är 15 000 kr och när du ansöker så är det också detta belopp du har rätt till. Du behöver dock inte utnyttja hela krediten om du inte vill. Det är fritt att återbetala delar av lånet eller hela lånet när du vill.

Det finns ingen uppläggningsavgift och inga aviavgifter eller något sådant. När du ansöker får du ett preliminärt besked direkt och sedan betalas pengarna ut (efter godkänt lån) inom 24 timmar till det bankkonto du specificerat. Du kan efter detta använda pengarna till precis vad du vill.

Villkor för att få låna pengar av Nettofinans

Grundläggande villkor för att få ta ett lån hos Nettofinans är att du är mellan 20 och 60 år gammal och att du är skriven i Sverige. Du ska även ha en fast årsinkomst som uppgår till minst 150 000 kr.

En kreditupplysning görs hos UC för att se din betalningsförmåga och detta avgör ifall du får låna eller ej. En betalningsanmärkning innebär inte nödvändigtvis stopp för din ansökan utan det är helheten av din ekonomi som bedöms och som används som bedömningsgrund.

Nettofinans erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på 15 000 i 5 år (med möjlighet att utnyttja mindre belopp)

Direktlänk till Nettofinans

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Nettofinans webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för olika lånebelopp hos Nettofinans

Bäst privatlån just nu