Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Länsförsäkringar

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Kanske har du stött på Länsförsäkringar när du letar ett hus? Kanske har du stött på dem när du letar efter en försäkring. Detta är fullt möjligt med tanke på att de är stora på dessa marknader. Men det är även så att de jobbar med att låna ut pengar till sina kunder. Önskar man så går det även att börja spara hos Länsförsäkringar antingen man gör detta med ett vanligt sparkonto eller investerar i fonder eller direkt i aktier.

Låna hos Länsförsäkringar

Om du vill låna hos Länsförsäkringar är det privatlån, bolån, fritidslån eller kontokredit som gäller. Deras privatlån skiljer sig lite när det gäller storlek jämfört med de stora bankerna. Det går nämligen här inte att låna hela vägen upp till 350 000 kr utan maxgränsen ligger på 250 000 kr. Som lägsta summa för ett lån gäller 20 000 kronor.

Deras bolån skiljer sig inte på något vis jämfört med de andra bankerna vilket innebär att du t ex kan få maximalt 85 % som ett bottenlån.  Sedan vad räntan blir är beroende på din situation men den är alltid konkurrensmässig.

Kreditprövning

Som alltid när pengar lånas kommer en kreditprövning att utföras och för att denna ska klaras av gäller det att ha en sund ekonomi. Detta betyder att en stabil inkomst ska komma in varje månad i form av någon slags lön. Vidare är det normalt ett hinder om det exempelvis finns betalningsanmärkningar registrerade. Annat som kan inverka negativt är stora skulder i övrigt som exempelvis många mindre lån vilka medför stora kostnader varje månad.

Länsförsäkringar erbjuder t ex följande typer av tjänster:

  • Privatlån på 20 000 - 250 000 kr.
  • Bolån
  • Kontokredit
  • Byggnadskredit
  • Sparkonto, privatkonto etc
  • Försäkringar
  • Pensionssparande

Direktlänk till Länsförsäkringar

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Länsförsäkringars webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Länsförsäkringar

Bolån

Rörlig ränta (3 månader): 2.23 %
1 år fast ränta: 2.19 %
2 år fast ränta: 2.16 %
3 år fast ränta: 1.95 %
5 år fast ränta: 2.3 %
10 år fast ränta: 3.4 %
Bottenlån: Upp till 85 %
Lånets löptid: ?

Besök långivaren direkt

Bäst privatlån just nu