Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Lånbutiken

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Det som tidigare hette OK Money heter nu istället Lånbutiken och är en långivare där du kan ta mikrolån / SMSlån upp till 10 000 kr. Löptiderna för dessa lån är antingen 30, 60 eller 90 dagar beroende av hur mycket du vill låna.

Tanken med Lånbutiken är att det ska vara enkelt och rakt på sak att ta ett lån. Inga konstigheter. Du kan ansöka direkt på deras webbsida och du kan använda t ex e-legitimation, ditt mobilabonnemang eller ett personkonto hos Nordea för att identifiera dig så att låneprocessen går ännu snabbare.

För dig som är återkommande kund finns det möjlighet att låna direkt via SMS. Det går inte ifall du är ny kund men om du har lånat tidigare kan du göra det genom att fylla i vissa uppgifter i ett SMS och skicka iväg till Lånbutiken. Besked får du inom några minuter så länge du ansöker under öppettid.

Du kan låna 1 000 - 5 000 kr i 30 dagar, 5 000 - 7 000 kr i 60 dagar och slutligen 6 000 - 10 000 kr i 90 dagar. Intressant att notera är att du inte behöver ha tagit ett tidigare lån för att låna deras höga belopp. Det finns trevligt nog förutom de jämna tusenlapparna även möjlighet att låna just 1 500 kr.

Villkor för att få låna pengar av Lånbutiken

När du vill ta ett lån hos Lånbutiken ska du uppfylla följande krav. Du ska vara minst 20 år gammal och ha varit folkbokförd i Sverige sen minst två år tillbaka. Det behövs antingen ett mobilabonnemang i ditt namn eller ett personkonto hos Nordea.

Din ekonomi kollas upp via en sedvanlig kreditprövning där man undersöker så att din ekonomi klarar av ett lån. Du måste ha en ordnad ekonomi för att bli godkänd, vilket innebär att du ej får ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Det finns inget speciellt krav på att man har någon inkomst men det krävs rent allmänt att man har en vettig ekonomi så det görs en bedömning från fall till fall.

Lånbutiken erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån / SMSlån från 1 000 - 10 000 kr

Direktlänk till Lånbutiken

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Lånbutikens webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Lånbutiken

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: