Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

ICA Banken

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

ICA är inte bara en stor aktör när det gäller försäljning av mat utan de agerar även på den finansiella marknaden. Detta görs under varumärket ICA Banken som erbjuder sina kunder t ex lönekonto, kontokort, privatlån, bolån och olika försäkringar. Eftersom ICA Banken har så pass många olika tjänster kan man kalla dem för en fullsortimentsbank.

Det som skiljer ICA Banken och de andra storbankerna är att det inte finns några bankkontor att besöka. Sätta in och ta ut pengar kan man göra i alla de vanliga ICA-butikerna . Andra ärenden utförs antingen via deras hemsida eller per telefon.

Vill man låna pengar av ICA Banken är det alltså privatlån och bolån som gäller. Räntor och de andra villkoren är ofta väldigt lika de andra stora bankerna vilket gör ICA Banken till ett intressant alternativ för dig som funderar på att låna pengar.

Har du ett bankkort från ICA går det även att knyta en kontokredit till denna. Det fungerar då i princip som ett kreditkort där du betalar ränta på den utnyttjade krediten. Maxgräns här är 50 000 kr.

Privatlån

Privatlånet som du kan söka hos ICA Banken sträcker sig från 20 000 kr upp till 350 000 kr. En ansökan om lån kan skickas in direkt via deras webbsajt och du kommer då att snabbt få ett preliminärt besked. Önskar du går det även att teckna en låneförsäkring som hjälper till med återbetalningarna ifall vissa villkor uppfylls. Det kan t ex handla om uppsägning, sjukdom eller dödsfall.

Bolån

Bolånet som ICA Banken har är ett standardlån där det går att få ett bottenlån upp till 85 % på ett nyinköpt hus. Det minsta lånet som kan sökas ligger på 200 000 kr. Det går att få ett lånelöfte på 200 000 - 6 000 000 kr. Detta lånelöfte gäller i 6 månader.

Önskar du låna pengar till handpenningen är detta också något som ICA Banken kan hjälpa till med. På samma sätt som det går att få ett överbryggningslån ifall du ska betala för den nya bostaden innan försäljningen av den gamla är klar.

Krav för att få låna

Tittar man på kraven för den som vill låna pengar av något slag är det inga ovanligheter som gäller. Det som ska låna måste vara myndig och får inte ha några betalningsanmärkningar. En fast inkomst måste också finnas men hur stor denna ska vara är inte fastställt. Istället är reglerna sådana att ju högre inkomsten är desto mer går det att låna.

ICA Banken erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån på 20 000 - 350 000 kr.
  • Bolån med bottenlån upp till 85 %
  • Kontokredit
  • Försäkringar
  • Bankkonto
  • Bankkort / Kreditkort

Direktlänk till ICA Banken

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till ICA Bankens webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos ICA Banken

Bäst privatlån just nu