Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Topplista mikrolån höger - mobil

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Easycredit

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Easycredit är ett företag som lånar ut mindre summor pengar till sina kunder. Det går att låna från 500 kr upp till 10 000 kr hos dem genom ett mikrolån. För lånen upp till 3 000 kr gäller en löptid på 30 dagar. Om du vill låna mer pengar av Easycredit kommer löptiden att ligga på 90 dagar istället varför lånet istället kallas för kvartalslån.

Det är egentligen bara löptiden som skiljer de mindre lånen och de större hos Easycredit. Självklart blir den totala kostnaden större för dig som vill låna mer pengar men om man tittar på månadsränta och effektiv ränta blir denna lägre för de högre beloppen.

Det finns inga regler om att du måste ha lånat hos dem tidigare för att få låna de större beloppen så det är inga bekymmer att låna det största beloppet första gången. Att ansöka om ett mikrolån på 1 000 kr sker heller inte det på något annat vis än en ansökan om ett kvartalslån på 10 000 kr.

Att ansöka om ett lån

Tanken med mikrolån är att de ska vara smidiga att söka och så är det också hos Easycredit. Du kan välja på att ansökan antingen via webben eller att göra det i mobiltelefonen. Oavsett hur du väljer att ansöka är första steget att gå in på deras hemsida. Väljer du formuläret så är det bara att fylla i detta så kommer de att ge ett svar. Om du istället vill ringa till dem direkt så kolla upp vilka saker som ska skrivas in i formuläret för det är samma uppgifter som du behöver vara redo att ge via telefonen.

Din ansökan kommer sedan att behandlas och du får dig ett svar skickat. Om detta är positivt kommer pengarna att betalas ut snarast möjligt. Hur snabbt detta går är beroende av tiden som ansökan kommer in. Det vanliga är att en ansökan som kommer in innan 13:00 även innebär att pengarna finns på kontot samma dag förutsatt att det är en vardag.

Villkor för att få lån hos Easycredit

Om du ansöker om ett lån kommer en kreditprövning att utföras och för att ha en chans att klara av denna krävs det att du uppfyller några grundläggande villkor. Dessa är att du ska vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Du får vidare inte ha några aktiva betalningsanmärkningar. Du måste även ha en inkomst som Easycredit kan kontrollera i sin kreditprövning som är tillräckligt stor för att de ska känna sig trygga i att låna ut pengar. Storleken på denna inkomst varierar efter hur mycket som du önskar att låna. För de mindre lånen krävs en inkomst på 50 000 eller 100 000 kr per år. Ska du låna över 4 000 kr krävs det att du tjänar minst 120 000 kr.

Easycredit erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 3 000 kr.
  • Kvartalslån upp till 10 000 kr.

Direktlänk till Easycredit

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Easycredits webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för olika lånebelopp hos Easycredit

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.


Mikrolån / SMSlån

LånsummaRäntaTotaltEfter avdragTL

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: