Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Cash2you

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Hos Cash2you kan du ta ett lite mindre privatlån ifall du behöver någonstans mellan 3 000 kr och 15 000 kr. Dessa belopp kan du låna i som minst ett år och som mest fem år. Det är ett vanligt privatlån men lånebelopp ligger i princip på samma nivå som mikrolån.

Den här långivaren är ett alternativ om du inte behöver så mycket pengar men vill ha en återbetalningstid som ligger på minst ett år, i stil med andra privatlån. En längre löptid betyder ju dock att du på sikt får betala mer i ränta.

Ifall du har Bank-ID kan du låna lite extra snabbt eftersom du slipper hålla på att krångla med papper som skickas hem och som du sedan ska skriva på och skicka in. Du signerar det hela digitalt istället och kan få dina pengar ett antal dagar tidigare.

Låna mer upp till 15 000 kr

Du kan välja ganska fritt hur mycket du vill låna mellan 3 000 kr och 15 000 kr och du kan även välja löptid mellan 1 - 5 år. Du måste dock alltid välja jämna tusental. Ifall du valt ett lite lägre belopp kan du vid ett senare tillfälle välja att utöka lånets storlek upp till maxgränsen på 15 000 kr.

Betalningsfria månader

Under lånets löptid har du rätt till två stycken betalningsfria månader varje år. Detta innebär att du dessa månader inte behöver amortera på lånet eller betala räntan just den månaden. Räntan blir du dock inte av med utan den läggs istället på resterande skulden så att du får betala den senare istället. Lånet förlängs då även med en månad för varje betalningsfri månad du tar.

Villkoren för detta är att du inte kan ha din första månad som fri månad och du måste också vänta minst fyra månader mellan varje betalningsfri månad.

Villkor för att få låna pengar av Cash2you

För att kunna få ett lån hos Cash2you krävs att du är åtminstone 20 år eller att du åtminstone fyller 20 under det här året. Du behöver ha en inkomst av något slag men det finns inga bestämda villkor som säger exakt hur stor den ska vara. Det viktiga är att det kommer in pengar på något vis - t ex genom tjänst, pension eller näringsverksamhet.

Du kan låna från Cash2you även med betalningsanmärkningar. Så länge din ekonomi i sin helhet blir godkänd kan du även bli godkänd att låna trots anmärkningar. Du får dock inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden så se till att sköta om dina finanser.

Cash2you erbjuder följande typer av lån:

  • Små privatlån mellan 3 000 kr och 15 000 kr, löptid 1 - 5 år

Direktlänk till Cash2you

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Cash2you's webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för olika lånebelopp hos Cash2you

Bäst privatlån just nu