Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Bluestep

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

Blustep är ett alternativ för dig som vill låna för att köpa en ny bostad eller som vill belåna en bostad som du redan står som ägare för. Bluestep har till stora delar valt att inrikta sig på att låna ut pengar till personer som annars skulle ha svårt att få ett lån.

Detta innebär personer som har betalningsanmärkningar, är egenföretagare, deltidsanställda, pensionärer m.m har större chans att få låna pengar. Detta är annars anledningar som ofta sätter käppar i hjulet för ett lån hos de stora bankerna.

Bluesteps affärside går ut på att låna ut till de personerna som bankerna ratar och detta kan det göra då det faktiskt är många av dessa som har en tillräckligt god ekonomi för att klara betala tillbaka lånet. Sedan är det även i Bluesteps ögon en större risk att låna ut till dessa låntagare då de inte har en lika stark ekonomi vilket innebär att räntan normalt är högre hos Bluestep än de vanliga bankerna. Du kommer även att få betala en högre ränta under första året för att visa att du klarar att följa återbetalningarna.

Grundläggande villkor

För att få låna hos Bluestep krävs det att du uppfyller ett antal generella villkor. Dessa handlar här inte så mycket om din ekonomiska situation då det där kommer att göras en individuell prövning som avgör ifall du får låna eller ej av den anledningen.

Tittar man på villkoren så är de t ex att bostaden du äger eller tänker köpa ska har ett marknadsvärde på minst 200 000 kr och att du tänker låna 150 000 kr eller mer. Amorteringstiden måste vara 30 eller 40 år. Den maximala belåningsgraden är som hos de andra långivarna 85 %. Vidare måste du vara privatperson om du tänkt att låna på en bostad och denna får inte användas i kommersiellt syfte eller hyras ut i andra hand.

Bluestep erbjuder följande typer av lån:

  • Bolån

Direktlänk till Bluestep

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till Bluesteps webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

Kostnad för lån hos Bluestep

Bäst privatlån just nu