Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

BIGBANK

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 betyg)

BIGBANK är en nyare aktör på den svenska lånemarknaden. Företaget som ligger bakom denna långivare startade i Estland i början av 90-talet för att sedan ta steget till Sverige i början av 2012.

Lånet du kan söka hos BIGBANK är ett privatlån vilket är ett lån utan säkerhet. Detta göra du själv helt kan bestämma vad pengarna som du lånar ska användas till. Den lägsta lånesumman du kan ansöka om är 10 000 kr och det största lånet du kan ta är 50 000 kr. Löptiden styr du sedan själv över och valet här är ett halvår upp till 5 år som mest. Sen ska man även veta att räntan räknas ut individuellt så det är din egna ekonomiska situation och hur mycket pengar du vill låna som styr räntan.

Villkor för att få låna pengar av BIGBANK

Den som vill låna pengar måste vara minst 20 år gammal. Det räcker alltså inte med att vara myndig. En låntagare får heller inte vara äldre än att ett taget lån är återbetalat när gäldenären är 75 år. Finns det aktiva betalningsanmärkningar kommer detta att förhindra ett lån hos BIGBANK. Den som lånar måste även ha haft uppehållstillstånd i Sverige i minst 3 år alternativt vara svensk medborgare. När det gäller inkomst måste en sådan finnas på minst 144 000 kr per år. Inkomsten kan komma från anställning eller pension.

BIGBANK erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 10 000 upp till 50 000 kr.

Direktlänk till BIGBANK

Här nedanför hittar du en länk som går direkt till BIGBANKs webbplats. Där kan du hitta exakt information om exakt denna långivarens olika tjänster. Om du önskar att låna pengar är detta även vägen du ska gå.

 
 

Kostnad för lån hos BIGBANK

Bäst privatlån just nu