Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Långivare

Banker / Långivare

Långivare är företag som lånar ut pengar. Många av dem är banker men inte alla. En del är företag som är godkända kreditgivare enligt Finansinspektionen. Vi har här samlat en stor mängd banker och andra långivare och i varje artikel kan du läsa lite allmän information samt vilka typer av lån de erbjuder och vilka villkor som finns för att du ska få låna.

Det finns även en direktlänk till långivarens webbsida på varje sida så att du enkelt och smidigt kan ta dig vidare till en långivare som du tycker verkar bra. På så vis försöker vi hjälpa och underlätta din jakt på bra lån och du kan t ex gå direkt vidare och ansöka om ett lån ifall du tycker att en viss långivare har det som du letar efter.

Kolla in alla långivare i menyn till vänster och läs mer om deras verksamhet och de lån som erbjuds. Ifall du är ute efter ett specifikt lån och vill jämföra priser och kostnader så att du kan hitta billigast möjliga lån kan du kolla in vår avdelning för jämföresle av lån. Här har vi omfattande jämförelser av allt ifrån bolån till privatlån och mikrolån.

Bäst privatlån just nu