Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Handpenningslån

Det tar ofta ganska lång tid att köpa ett hus då man första ska komma på vad man önskar och sedan hitta just det där perfekta huset. Men något som ofta inte tar speciellt lång tid är själva kontraktsskrivningen då både säljare och köpare vill få till en sådan snabbt. Det är här som ett handpenningslån kommer in i bilden då handpenningen på ca 10 % ofta ska betalas inom en vecka efter det att kontraktet är skrivet.

Eftersom det kan gå så snabbt som ett par dagar från det att man tittar på huset första gången tills dess att kontraktet är undertecknat kan det ju även vara svårt att få fram tillräckligt mycket pengar på denna korta tid. Då kan man hos banken ta ett handpenningslån som löser detta problem.

Ett handpenningslån är ett kortsiktigt lån som sträcker sig i vanligtvis maximalt 6 månader och som ska lösas när man får tillträde till bostaden.

Det är inte säker att alla långivare erbjuder sina kunder handpenningslån och skulle detta vara fallet kan man ta ett vanligt privatlån för att få in de nödvändiga pengarna.

Få hjälp att jämföra bolån och hitta det bästa lånet

Intresserad av att hitta ett bra och billigt bolån? Genom att ansöka genom MittBolån kan du enkelt jämföra bankernas räntor, avgifter och villkor. Du får en personlig bolånehandläggare som hjälper dig att välja lån och att förhandla om räntan etc. Prova det enkla sättet att skaffa bolån. Det kostar inget!

Gå in och få hjälp med ditt bolån direkt hos MittBolån.