Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Reporäntan ner igen

Att det skulle bli en ändring av reporäntan var inte överraskande då i princip alla trodde att detta skulle hända. Det som dock var lite överraskande var att den inte sänktes med 0,25 % utan att sänktes med 0,5 %. Vi har alltså nu en reporänta som bara ligger på just 0,25 %.

Rörlig ränta kommer tillbaka

Att rörlig ränta normalt är billigare är ju ingen direkt hemlighet. Sen hur många som väljer just denna typ av ränta är ju lite beroende av hur läget ser ut på marknaden och hur det är med folks ekonomi.

Varför det är så viktigt att jämföra mikrolån

Oavsett ifall du lånar för första gången eller har lånat flera gånger innan så är det alltid väldigt viktigt att jämföra de olika långivarna innan någon ansökan skickas in. Dock känns det som att många inte gör detta ordentligt.

Glad att man inte lever i USA

För ett tag sedan tittade jag lite på vad som skiljer att låna pengar i Sverige och Norge när det gäller privatlån. Tanken var att göra något liknande med USA men det blev visst inte riktigt på det viset.

Vad skiljer ett privatlån i Sverige och Norge?

Okej vi får väl erkänna att norrmännen är bättre än oss på att åka skidor även om de säkert fuskar där på något vis. Skulle inte förvåna mig ifall de har små motorer på sina skidor eller något annat liknande. Vi får väl nöja oss med att vara allmänt bättre när det gäller det mesta utom att hitta olja väldigt orättvist. Men frågan här är ifall det skiljer något om man vill låna pengar i Norge eller Sverige i form av privatlån.

Bäst privatlån just nu