Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Det är en djungel där ute för er som letar efter lån

Denna sajten är på inget vis unik om man ser till vad vi håller på med. Det finns många andra sajter där ute som jämför lån osv. Problemet är för besökarna att hitta vilka som är seriösa och inte.

Mikrolån eller SMSlån?

När man talar om de mindre lånen som finns att tillgå ute på marknaden så används ofta två ord för att beskriva dessa och det är mikrolån och SMSlån. Vad är skillnaden egentligen?

Vi tar steget in i 2015

Nu är allt vad jul och nyår över och vi som driver sajten kommer därmed att börja jobba på som vanligt igen. Frågan är då lite vad som kommer att hända detta år?

Konsumentverket stoppar Grandvik

Jag tycker att det är riktigt härligt att se att Konsumentverket nu har agerat och stoppat företaget Grandvik från att låna ut några pengar under deras olika varumärken.

Är låneförmedlare det nya sättet att låna?

Har du också sett att det finns något som heter låneförmedlare och att dessa har blivit fler och fler? Ifall du har missat detta så kan jag berätta att det är ett ganska smidigt sätt att hitta ett lån, som har flera fördelar. Alla tjänster som gör livet enklare för folk brukar mottas väl och detta är ett bra exempel på en tjänst där fördelarna klart överväger nackdelarna.

Bäst privatlån just nu