Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Mörkrädd när det gäller folk och deras privatekonomi

Lån är väldigt sammankopplat med privatekonomi. I en perfekt värld skulle ingen någonsin behöva ta några lån då de sparat ihop pengar till hus, bilar och allt vad som kan vara intressant att köpa. Tyvärr är det dock inte så och ibland förstår man verkligen varför folk har det svårt att gå ihop.

Nu vekar det vara på gång med amorteringskrav igen

Det har varit mycket fram och tillbaka med det här med amorteringskrav för bolån. Ett sådant har ju försökts införas men det har visst inte funnits stöd i lagen för genomförandet. Nu verkar det som att detta ska fixas till iaf.

Trustbuddy lägger ner

Inte helt oväntat kommer det nu nyheter om att Trustbuddy lägger ner sin verksamhet. Inte så att jag trodde att just de skulle få problem utan mer att jag alltid har trott att det kommer dyka upp företag som inte får det att gå ihop eller som inte sköter sig.

Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan som jag skrev här i bloggen och det finns flera anledningar till detta. Vi har ett antal andra projekt som också tar tid för oss, sen har det varit sommar och då händer inte mycket direkt.

Alla dessa låneförmedlare

Det är ganska intressant hur många låneförmedlare som det har dykt upp under de senaste åren. Från att bara ha varit ett par för några år sedan har vi numera en uppsjö av dem.

Bäst privatlån just nu