Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan som jag skrev här i bloggen och det finns flera anledningar till detta. Vi har ett antal andra projekt som också tar tid för oss, sen har det varit sommar och då händer inte mycket direkt.

Alla dessa låneförmedlare

Det är ganska intressant hur många låneförmedlare som det har dykt upp under de senaste åren. Från att bara ha varit ett par för några år sedan har vi numera en uppsjö av dem.

Det är en djungel där ute för er som letar efter lån

Denna sajten är på inget vis unik om man ser till vad vi håller på med. Det finns många andra sajter där ute som jämför lån osv. Problemet är för besökarna att hitta vilka som är seriösa och inte.

Mikrolån eller SMSlån?

När man talar om de mindre lånen som finns att tillgå ute på marknaden så används ofta två ord för att beskriva dessa och det är mikrolån och SMSlån. Vad är skillnaden egentligen?

Vi tar steget in i 2015

Nu är allt vad jul och nyår över och vi som driver sajten kommer därmed att börja jobba på som vanligt igen. Frågan är då lite vad som kommer att hända detta år?

Bäst privatlån just nu