Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Tips för riskhantering vid investeringar

Det finns inget som mäter sig med de känslor och den spänning som skapas av vinnande affärer. Denna drivkraft kan göra det svårt att stanna upp och fundera vilka risker du tar och på vilket sätt du bör hantera dina pengar för att inte riskera för mycket. I detta inlägg tänker jag prata lite om riskhantering när man handlar med aktier, fonder, valutor och andra typer av investeringar.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 2)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 1)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Hur klarar du en fattig månad utan att riskera ekonomin?

Januari räknas som den klart fattigaste månaden, eftersom vi lägger en massa krut på jul och nyår och kanske till och med ofta spenderar lite mer pengar än vi borde. Detta leder till att man får vara sparsam och att det kanske ibland är svårt att få pengarna att räcka till. Men hur klarar man egentligen en fattig månad som januari på bästa sätt, så att man slipper riskera sin privatekonomi?

Fördelar med att samla lån

De senaste åren har det blivit väldigt populärt med att samla ihop många mindre mål till ett större. Detta kan göras direkt via en vanlig långivare eller går man vägen via en låneförmedlare. Dessa brukar marknadsföra detta ordentligt. Här ska vi därför titta lite på fördelarna med att samla lånen.

Bäst privatlån just nu