Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Hur klarar du en fattig månad utan att riskera ekonomin?

Januari räknas som den klart fattigaste månaden, eftersom vi lägger en massa krut på jul och nyår och kanske till och med ofta spenderar lite mer pengar än vi borde. Detta leder till att man får vara sparsam och att det kanske ibland är svårt att få pengarna att räcka till. Men hur klarar man egentligen en fattig månad som januari på bästa sätt, så att man slipper riskera sin privatekonomi?

Fördelar med att samla lån

De senaste åren har det blivit väldigt populärt med att samla ihop många mindre mål till ett större. Detta kan göras direkt via en vanlig långivare eller går man vägen via en låneförmedlare. Dessa brukar marknadsföra detta ordentligt. Här ska vi därför titta lite på fördelarna med att samla lånen.

Vad vi gör här på sajten

Vi som driver denna sajt driver även ett par andra liknande sajter och det är inte ovanligt att vi får kommentarer eller frågor om att låna pengar av oss eller frågor om ett visst specifikt lån. Så därför tänkte jag titta lite på vad vi här egentligen gör.

Tips på artikel om hur du upptäcker bluffarna

Tyvärr finns det mängder med oärliga personer som försöker luras runt omkring i denna värld. Själv fick jag ett samtal från "Microsoft" för några dagar sedan där de visst hade upptäckt att det var något fel på min dator.

Amorteringskravet har börjat gälla

Det krävdes minst sagt många vändor i olika instanser innan det verkligen gick igenom med detta krav på amortering. Därför ska jag här nu snabbt försöka förklara vad som gäller.

Bäst privatlån just nu