Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Risker och avkastning i sparande

Att spara pengar är antagligen den bästa investeringen du någonsin kommer att göra. Det kostar ingenting och det är enkelt. Sparandet är viktigt på många olika sätt. Långsiktiga investeringar är en del av din framtid, t ex med pensionssparande och att bygga ett kapital. Samtidigt är det även viktigt kortsiktigt, just för att man ska slippa låna pengar.  Genom att spara pengar och lägga undan så skapar man förutsättningar för sig själv att kunna göra och köpa de saker man vill utan att ta ett dyrt lån.

E-sport och ekonomi

Vanliga sporter har funnits så länge man kan minnas och det är givetvis mycket pengar i sport på högsta nivån. I och med att vår värld blir allt mer digital och att det har blivit en del av vardagen för många att spela dator- och tv-spel så har även detta blivit sport. E-sport är ett lite nyare begrepp som innefattar tävlande i olika elektroniska spel och jag vill gå igenom de ekonomiska aspekterna.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 4)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Bloggserie - Att tänka på innan du lånar pengar (del 3)

Att låna pengar ska aldrig vara ett enkelt beslut utan det ska noga tänkas igenom innan. Lånar man pengar utan att göra arbetet innan ordentligt ökar risken betydligt att man hamnar i framtida ekonomiska problem.

Den som vet mest investerar bäst

Uttrycket “den som vet mest investerar bäst” låter kanske ganska klyschigt men det betyder inte att det inte finns en viss sanning i det. Att ha mycket information om de bolag eller branscher man investerar i, samt kunskap om aktiemarknaden i övrigt är väldigt värdefullt. Det gör att man kan ta väl avvägda beslut, baserade på fakta och inte gissningar.

Bäst privatlån just nu