Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Det börjar allt att likna något

Numera känns det allt som att vi börjar få lite ordning på denna sajt. Detta är ju något trevligt med tanke på att det ligger ganska många timmar arbete bakom det hela.

Långivarna inlagda

Nu har vi allt fått till en bra lista med långivare här på sajten. Om jag räknar rätt är det nu 36 långivare och banker som vi har skrivit kortare informationsartiklar om.

Det börjar trilla in fler långivare

Den senaste tiden har vi börjat att skriva lite mer om de olika långivarna. Det första vi gjorde var att skriva om de stora bankerna här i landet och vad de kan erbjuda.

Jämförelsesidorna börjar få liv

Som du ser ifall du tittar in på vår jämförelsedel av sajten börjar det där nu kommer upp ett antal jämförelse. Vi har börjat med mikrolån men kommer snart att gå vidare och göra privatlån, bolån osv.

Övrigt har fått lite liv

Nu har det börjat dyka upp lite artiklar under övrigt också. Även om det är långt ifrån klart där så finns det nu iaf att läsa om amortering och betalningsanmärkning.

Bäst privatlån just nu