Sök privatlån / blancolån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Arkiv för blogg

Blancolån
Blandat
Bolån / Huslån
Information
Mikrolån / SMSlån
Räntor
Tips och guider
 
 

Vår blogg om lån och annat

Läs vår blogg som framför allt tar upp och diskuterar sådant som rör lån och att låna pengar. Det kan vara allt ifrån viktiga nyheter som påverkar låntagare till höjda räntor eller bara intressanta fakta eller statistik. Det kan även hända att vi svävar ut lite och bloggar om andra saker som handlar om ekonomi eller relaterade ämnen.

Jämförelsesidorna börjar få liv

Som du ser ifall du tittar in på vår jämförelsedel av sajten börjar det där nu kommer upp ett antal jämförelse. Vi har börjat med mikrolån men kommer snart att gå vidare och göra privatlån, bolån osv.

Övrigt har fått lite liv

Nu har det börjat dyka upp lite artiklar under övrigt också. Även om det är långt ifrån klart där så finns det nu iaf att läsa om amortering och betalningsanmärkning.

Privatlån börjar arta sig

I förra veckan började det att trilla in en del artiklar på vår avdelning för privatlån. Nu finns det där 9 artiklar som tar upp det mest grundläggande. Visst är detta en ganska liten del av de totala cirka 30 artiklarna som ska komma in men iaf ger dig svar på många frågor.

Vad som har hänt på Låneplaneten

Detta är en stor sajt som vi håller på att bygga vilket tyvärr tar ganska lång tid att göra. Det vi hittills har fått upp är ett grundutbud för bolån och mikrolån. Denna vecka kommer det att jobbas med att få upp ett liknande för privatlån.

Bloggen drar igång på Låneplaneten

Som du kanske har sett finns det en blogg här på sidan och tanken är att det ska bloggas om sådant som rör lån, t ex olika typer av lån, tips när man ska låna, saker som är bra att tänka på när man ansöker om lån eller lånar pengar och mycket mer. Det kommer troligen även en del andra intressanta blogginlägg och en del som rör ekonomi i övrigt.

Bäst privatlån just nu